Sezoni Ekstra për Provimet e Prapambetura

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit njofton të gjithë studentët e ciklit Bachelor dhe Master:

Hapet Sezoni Ekstra për provimet e prapambetura për Fakultetin e Ekonomisë, Fakultetin e Drejtësisë dhe Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale.

Regjistrimi për lendët të cilat do të jepni provim, bëhen pranë sekretarisë së fakultetit përkatës.

Për kalendarin FE dhe FD klikoni KËTU.

Për kalendarin KSLP klikoni KËTU.

Shënim: Orari në link është i aksesueshëm vetëm nëpërmjet adresave email të KUB.

 

Kontakt:

📱Sekretaria Fakulteti i Ekonomisë:  067 40 08 880
📧 [email protected]

📱Sekretaria Fakulteti i Drejtësisë:  067 40 08 881
📧 [email protected]

📱Sekretaria Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale:  069 20 93 939
📧 [email protected]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.