Shkëmbimi studentor përmes projekteve ERASMUS+

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Një eksperiencë UNIKE!

Shkëmbimi studentor përmes projekteve ERASMUS+
Studentja jonë Aleksia Daja, aplikoi në Kolegjin Universitar të Biznesit në projektin ERASMUS+ dhe fitoi bursën e studimit në Universitetin “Kodolanyi Janos” në Budapest, Hungari.

Inkurajojmë të gjithë studentët e KUB të bëhen pjesë e shkëmbimit studentor për të fituar një semestër studimesh në Universitetet më të mira partnere.

Kolegji Universitar i Biznesit, Unique Opportunity, Amazing Experience!

 

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kub
#zgjidhkub

#KUBstudents

#erasmus

#erasmuslife

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.