Shpallen fituesit e Raundit të II-të në Kolegjin Universitar të Biznesit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë t’ju njoftojë se janë shpallur listat me kandidatët fitues të raundit të dytë të aplikimeve në KUB.

Regjistrimet do të kryhen në datat 30 Shtator deri në 9 Tetor 2020 pranë sektretarive në ambjentet e KUB.

Dokumentat e nevojshme për regjistrim:

– Kopje e noterizuar e diplomës së shkollës së mesme;
– Fotokopje e kartës së identitetit;
– Dy fotografi;
– Mandatë pagesa e taksës së regjistrimit;
– Mandatë pagesa e këstit të parë të tarifës ose tarifës së plotë.

Më poshtë ju njohim me listat fituese sipas fakulteteve përkatës:

FAKULTETI I EKONOMISË:

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/Administrim-Biznesi.pdf” title=”Administrim Biznesi”]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/Banka-dhe-Institucione-Financiare.pdf” title=”Banka dhe Institucione Financiare”]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/Finance-Kontabilitet.pdf” title=”Finance Kontabilitet”]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/Informatike-Biznesi.pdf” title=”Informatike Biznesi”]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/Teknologji-Informacioni.pdf” title=”Teknologji Informacioni”]

 

FAKULTETI I DREJTËSISË:

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/Drejtesi-1.pdf” title=”Drejtesi”]

 

KOLEGJI I STUDIMEVE TË LARTA PROFESIONALE:

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/KSLP-Profili_Asistent_I_Larte_Administrativ-A3.pdf” title=”KSLP, Profili_Asistent_I_Larte_Administrativ A3″]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/KSLP-Profili_Asistent_i_Larte_Kontabel-A3.pdf” title=”KSLP, Profili_Asistent_i_Larte_Kontabel A3″]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/KSLP-Profili_Asistent_i_Larte_Ligjor-A3.pdf” title=”KSLP, Profili_Asistent_i_Larte_Ligjor A3″]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/KSLPProfili_Teknik_i_Larte_Sistemesh_Elektrike-A3.pdf” title=”KSLP,Profili_Teknik_i_Larte_Sistemesh_Elektrike A3″]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/KSLP-Profil_Teknik_i_Larte_Sistemesh_Kompjuterike-A3.pdf” title=”KSLP, Profil_Teknik_i_Larte_Sistemesh_Kompjuterike A3″]

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/09/KSLP-Profili_Teknik_i_Larte_Sistemesh_Motorike-A3.pdf” title=”KSLP, Profili_Teknik_i_Larte_Sistemesh_Motorike A3″]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.