Staf Akademik në “Shkenca Politike” dhe “Marrëdhënie Ndërkombëtare”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Hapen vende Vakante për Staf Akademik në “Shkenca Politike” dhe “Marrëdhënie Ndërkombëtare” në Kolegjin Universitar të Biznesit.
 
Pozicionet Vakante në:
🔹1 Pozicion në Marredhenie Nderkombetare, me titull shkencor “Doktor Shkencash” (kanditatet mund te kene perfunduar studimet ne Marredhenie Nderkombetare
🔹2 Pozicione në Shkenca Politike, me titull shkencor “Doktor Shkencash” (kanditatet mund te kene perfunduar studimet ne Shkenca Politike ose Humane ne te dy ciklet e studimit)
 
Kriteret për Aplikim:
🔹Kandidatët duhet të zotërojnë Tituj Shkencorë
🔹Të kenë eksperiencë në mësimdhënie
🔹Me mesatare mbi 8
 
Dokumentat e nevjoshme:
🔹CV
🔹Kualifikime
 
Dërgoni aplikimin tuaj në: [email protected]
 
Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervista.
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
 
KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.