Thirrje për staf akademik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hapen vende Vakante për Staf Akademik në Kolegjin e Studimeve të Larta Proefesionale pranë Kolegjin Universitar të Biznesit.

Në Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale:

🔹Pedagog FT me profesion inxhinier elektrik, mekanik, teknologji Informacioni ose Informatike me gradë shkencore.
🔹Pedagog FT në Inxhnieri mekanike për automjete
🔹Laborant për punët praktike në fushen e automjeteve, (Inxhinier ose Teknik i lartë me eksperience të mirë praktike),
🔹Laborant për punët praktike në fushen e Kompjuterave dhe teknologjise se Informacionit, (Inxhinier ose Teknik I larte me experience të mirë praktike)

 

Kriteret e kandidatit:

🔹Nota mesatare e larte (mbi 7.5),
🔹Eksperienca profesionale në profesion mbi 3 vjet dhe ajo akademike

🔹Prioritet në vlerësim kanë kandidatët nga UPT dhe UT, me moshë deri në 55 vjec

🔹Kandidatët me grada dhe tituj dhe ata me botime dhe punime shkencore.

 

Dokumentat e nevjoshme:
🔹CV
🔹Kualifikime

Dërgoni aplikimin tuaj në: [email protected]

Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervista.

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub #10years #cv #jobs #hiring #recruiting #vacancy #jobsearch

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.