Thirrje për stafin e KUB për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Cadiz, Spanjë

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hapet thirrja për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin e Cadiz, Spanjë

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë, që në kuadër të International Credit Mobility  (Erasmus+ ) në bashkëpunim me Universitetin e Cadiz, Spanjë të ftojë stafin akademik të tij (me angazhim full – time) për aplikime për bursa në Universitetin e Cadiz, Spanjë për vitin akademik 2021-2022.

Kohëzgjatja e bursave:

Përcaktohet në varësi të Marrëveshjesh që Kolegji Univeristar i Biznesit ka lidhur me Universitetin Cadiz, Spanjë.

Llojet e mobilitetit përfshijnë:

  • Shkëmbimin e stafit akademik (me angazhim full – time) për mësimdhënie apo trajnime;

Fushat e mësimdhënies dhe trajnimeve përfshijnë:

  • Menaxhim dhe Administrim biznesi
  • Financë
  • Shkencave Kompjuterike
  • Informatike

Disa prej kritereve që duhen plotësuar dhe dokumentar janë :

  • CV + Lista e publikimeve (në gjuhën angleze );
  • Letër; motivimi (në gjuhën angleze);
  • Certifikata; e gjuhës së huaj (që vërteton njohuritë e gjuhës angleze duke filluar nga niveli B2 e sipër);
  • Plani; i mobilitetit për mësimdhënies[1].

Dokumentacioni i sipër kërkuar, duhet të dorëzohet personalisht, pranë Zyrës së Kërkimit Shkencor dhe Projekteve në Rektoratin e Kolegjit Universitar të Biznesit  ose mund të dërgohen në adresën e e – mail: [email protected] [email protected]

Afati për aplikim: 15 Tetor 2021

Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: [email protected]

Kolegji Universitar “I Biznesit” ju uron shumë suksese në aplikimin tuaj!

[1] Plani i Mobilitetit për mësimdhënie është një dokument, në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kryeni gjatë periudhës së mësimdhënies (lutem referohu dhe plotëso Marreveshjen Tip për Mësimdhënie).

Mëposhtë gjeni formularët e aplikimit: 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.