Thirrje për stafin e KUB për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin Kodolányi János, Hungari

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hapet thirrja
për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Universitetin
Kodolányi János, Hungari

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë, që në kuadër të International Credit Mobility  (Erasmus+ ) në bashkëpunim me Universitetin Kodolányi János, Hungari të ftojë stafin akademik të tij (me angazhim full – time) për aplikime për bursa në Universitetin Kodolányi János, Hungari, për vitin akademik 2020-2021

Kohëzgjatja e
bursave:

Përcaktohet
në varësi të Marrëveshjesh që Kolegji Univeristar i Biznesit ka lidhur me
Universitetin Kodolányi János.

Llojet e
mobilitetit përfshijnë:

 • Shkëmbimin
  e stafit akademik (me angazhim full – time) për mësimdhënie apo trajnime;

Fushat e
mësimdhënies dhe trajnimeve përfshijnë:

 • Menaxhim
  dhe Administrim biznesi
 • Financë
 • Kontabilitet
 • Marketing
 • Inxhinier
   Operativ i Shkencave Kompjuterike
 • Informatike

Disa prej kritereve që duhen plotësuar dhe dokumentar janë :

 • CV
  + Lista e publikimeve (në gjuhën angleze );
 • Letër;
  motivimi (në gjuhën angleze);
 • Certifikata;
  e gjuhës së huaj (që vërteton njohuritë e gjuhës angleze duke filluar nga niveli B2 e sipër);
 • Plani;
  i mobilitetit për mësimdhënies[1].

Dokumentacioni i sipër kërkuar,
duhet të dorëzohet personalisht, pranë Zyrës së Kërkimit Shkencor dhe
Projekteve në Rektoratin e Kolegjit Universitar të Biznesit  ose mund të dërgohen në adresën e e – mail:
[email protected]

Afati për
aplikim: 9 Qershor 2020

Për
më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në adresën: [email protected]

Kolegji Universitar “I Biznesit” ju uron shumë
suksese në aplikimin tuaj!


[1] Plani i Mobilitetit për mësimdhënie është një dokument, në të cilin duhet të specifikohet programi juaj i propozuar që do të kryeni gjatë periudhës së mësimdhënies (lutem referohu dhe plotëso Marreveshjen Tip për Mësimdhënie).

Mëposhtë gjeni formularët e aplikimit:

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.