Urdhëra mbi ngritjen e Komisioneve në FE për mbrojtjen e temës së diplomës/provimit në BSc dhe MSc.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Urdhëra mbi ngritjen e Komisioneve në FE për mbrojtjen e temës së diplomës/provimit në BSc dhe MSc.

Cikli Bachelor:

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/06/Nr.-220-prot.-mbi-mbrojtje-diplome-bsc-FE.pdf” title=”Nr. 220 prot. mbi mbrojtje diplome bsc FE”]

Cikli Master:

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/06/Nr.-221-prot.-mbrojtje-MP-FE.pdf” title=”Nr. 221 prot. mbrojtje MP FE”]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.