Vëmendje!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Bëhuni pjesë e klasave virtuale në Google Classroom 🌐
Për t’u bërë pjesë e klasave ku duhet të ndiqni këto hapa:
#1 duhet të kontrolloni emailet tuaja pasi ju ka ardhur ftesa nga pedagogu i lëndës për t’ju bashkuar klasës.👥
#2 komunikoni me senatorin e klasës dhe ai do t’ju përcjellë kodin e gjeneruar të klasës dhe nëpërmjet tij ju bëheni pjesë e klasës virtuale.👥

Në rast se keni probleme me logimin e emailit mos hezitoni të kontaktoni në 📲 0698899999 (whatsapp)

Për çdo pyetje apo paqartësi kontaktoni me senatorin e klasës si dhe pranë nesh në DM 📥

Kujdesuni për veten dhe familjen tuaj!
#qëndroninështëpi #frikëjokujdespo #kolegjiuniversitaribiznesit

https://www.instagram.com/p/B-K1lG2Abu9/?utm_source=ig_web_copy_link

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.