Webinar, KUB

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Momente nga Webinar i zhvilluar sot në bashkëpunim midis KUB dhe AIMS Albania me studentët dhe stafin e KUB.
Webinari trajtoi problematika të cilat lidheshin me temën: “Aftësitë më të kërkuara për të rinjtë dhe profesionet e së ardhmes”.

[ngg src=”galleries” ids=”42″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

KOLEGJIN UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#webinar
#KUBstudents

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.