Z. Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv (CEO), ALSE.🏢📉 do të jetë ftuar në leksionin online në KUB në lëndën “Tregje dhe Instit. Financiare”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë


Ju informojmë se ditën e premte, datë 08.05.2020, 🕘 14.00 gjatë leksionit online në lëndën 📚 “Tregjet dhe Institucionet Financiare” të udhëhequr nga pedagogu Dr. Ardi Bezo, do të jetë i ftuar Z. Artan Gjergji, Drejtor Ekzekutiv (CEO), ALSE.🏢📉
Tema që do të zhvillohet është “Sfidat dhe Prespektivat e Bursës Shqiptare të Titujve”📈

Leksioni do të zhvillohet në portalin🌐 e KUB, në faqen e pedagogut Dr. Ardi Bezo
Linku nga ku mund ta ndiqni: https://sites.google.com/a/uab.edu.al/dr-c-ardi-bezo/

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.